Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 4000g1096kcal40g168g12g76g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g800g3120kcal232g12g240g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11222g13873kcal576g408g1064g152g
Valittu annoskoko5611g6936kcal288g204g532g76g
Annoskoko puolitettuna2806g3468kcal144g102g266g38g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542