Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow3006g1052kcal30.1g207.4g15g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli601g962kcal48.1g24.1g78.2g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g241g625kcal22.1g105.8g7g15.2g
Vesi, vesijohtovesi 1804g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11304g5279kcal200.6g674.6g200.4g30.4g
Valittu annoskoko5652g2640kcal100.3g337.3g100.2g15.2g
Annoskoko puolitettuna2826g1320kcal50.2g168.7g50.1g7.6g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254514