Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%1401g1681kcal40.6g63g140.1g0g
Philadelphia Light tuorejuusto700g1331kcal54.6g23.8g112.1g0g
Parsakaali brokkoli 3502g1228kcal161.8g68.3g10.5g87.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g35g60kcal2.8g11.2g0.2g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g8598kcal519.6g332.6g525.8g175.2g
Valittu annoskoko5656g4299kcal259.8g166.3g262.9g87.6g
Annoskoko puolitettuna2828g2150kcal129.9g83.2g131.5g43.8g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484