Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Hirvenjauheliha oma saalis125g140kcal27.5g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g570kcal65.2g31.4g20.8g18.2g
Valittu annoskoko567g285kcal32.6g15.7g10.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna284g142kcal16.3g7.9g5.2g4.6g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213407