Gluteeniton Scones

Kuivaaineet sekaisin, pehmeä voi sekaan, sitten maito.

Saa noin 9 kökköä pellille.

Uunissa 225 astetta n 15min.

Pitää tulla pientä väriä pintaan.

Ohje löytyy gluteeniton riisijauho pakkausesta.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Jone97
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisijauhoseos, gluteeniton 22g77kcal0.6g17.8g0.1g0.7g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Voi 7.7g56kcal0.1g0g6.3g0g
Maito, Kevyt21g10kcal0.7g1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g330kcal2.8g48.6g13.4g1.4g
Valittu annoskoko57g165kcal1.4g24.3g6.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g83kcal0.7g12.2g3.4g0.4g
Arvot/100g100g289kcal2.5g42.6g11.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424744