Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g22g18kcal4.2g0g0.2g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g13g44kcal0.2g0.4g4.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl11g39kcal3.1g0g3g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g286kcal15.4g1.6g24.2g0g
Valittu annoskoko58g143kcal7.7g0.8g12.1g0g
Annoskoko puolitettuna29g71kcal3.9g0.4g6.1g0g
Arvot/100g100g248kcal13.4g1.4g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213