Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tomaatti 2000g455kcal11.2g69g6g28g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11456g2060kcal47.4g218.2g91.2g77.4g
Valittu annoskoko5728g1030kcal23.7g109.1g45.6g38.7g
Annoskoko puolitettuna2864g515kcal11.9g54.6g22.8g19.4g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781