Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g219g175kcal41.6g0g2.2g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g125g438kcal2.5g3.7g45g0g
Emmental juustoraaste, lidl106g391kcal30.8g0g29.7g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g125g425kcal2.5g3.7g43.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g2857kcal154.8g14.8g241.2g0g
Valittu annoskoko575g1429kcal77.4g7.4g120.6g0g
Annoskoko puolitettuna288g714kcal38.7g3.7g60.3g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213