Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g463g1482kcal28.2g213g55.6g0g
Jauheliha porsaan 12%3242g6872kcal583.5g0g389g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1625g1300kcal42.2g65g97.5g0g
Kananmuna, keitetty 431g614kcal53.8g1.3g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g20536kcal1415.4g558.6g1172.4g0g
Valittu annoskoko5760g10268kcal707.7g279.3g586.2g0g
Annoskoko puolitettuna2880g5134kcal353.9g139.7g293.1g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590