Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 47g104kcal8.2g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g4.7g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kananmuna, keitetty 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g229kcal17.6g0.8g17.6g0.2g
Valittu annoskoko58g115kcal8.8g0.4g8.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g57kcal4.4g0.2g4.4g0.1g
Arvot/100g100g196kcal15.1g0.7g15.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039