Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha205g339kcal38.9g0g20.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 44g99kcal7g0.2g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g95g27kcal0.6g5.6g0.2g2.4g
Pasta, Pirkka Gnocchi88g316kcal10.5g65.7g1g3g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.1kcal0.2g0.6g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g1585kcal115.2g147g59.2g12.6g
Valittu annoskoko583g793kcal57.6g73.5g29.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna291g396kcal28.8g36.8g14.8g3.2g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519