Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria175g403kcal33.3g0g29.8g0g
Rainbow perunasipulisekoitus182g118kcal2.9g27.3g0.2g2.5g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g110g45kcal1.5g8.9g0.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%110g93kcal1.1g4.9g7.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.2g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g1326kcal78g83.6g76g5g
Valittu annoskoko583g663kcal39g41.8g38g2.5g
Annoskoko puolitettuna291g332kcal19.5g20.9g19g1.3g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625