Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1716g477kcal20.4g69.7g3.4g36g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g858g815kcal171.6g0g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2860g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 63g192kcal6g8.5g14.8g1g
Sipuli (kuorittu)286g77kcal3.7g13.7g0.6g4.9g
Voi 57g415kcal0.7g0.2g46.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g3951kcal404.8g184.2g142.6g83.8g
Valittu annoskoko5840g1975kcal202.4g92.1g71.3g41.9g
Annoskoko puolitettuna2920g988kcal101.2g46.1g35.7g21g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834