Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl768g2611kcal107.5g430.1g51.5g84.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1920g6720kcal268.8g1228.8g59.5g105.6g
Juusto Oltermanni 17%960g2083kcal288g0g163.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1920g634kcal63.4g94.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g192g1728kcal0g0g192g0g
Leivinjauhe 96g169kcal5g36.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g27889kcal1465.4g3578.6g932.4g381.2g
Valittu annoskoko5856g13945kcal732.7g1789.3g466.2g190.6g
Annoskoko puolitettuna2928g6972kcal366.4g894.7g233.1g95.3g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374