Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2669g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1868g3176kcal373.7g0g186.8g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1335g467kcal37.4g62.7g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11744g7287kcal822.2g125.4g400.2g0g
Valittu annoskoko5872g3643kcal411.1g62.7g200.1g0g
Annoskoko puolitettuna2936g1822kcal205.6g31.4g100.1g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690