Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g16g17kcal1.3g2.3g0.3g1.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g26g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g75kcal3.6g9.8g2.2g4.6g
Valittu annoskoko59g37kcal1.8g4.9g1.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna30g19kcal0.9g2.5g0.6g1.2g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g1.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167