Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 21g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g21kcal0.4g2.2g1g0.8g
Valittu annoskoko60g11kcal0.2g1.1g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g5kcal0.1g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g18kcal0.3g1.8g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781