Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g24g7kcal0.2g1.4g0g0g
Katkarapu, rainbow9g9kcal2.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g40kcal5g3.2g0.6g0g
Valittu annoskoko60g20kcal2.5g1.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna30g10kcal1.3g0.8g0.2g0g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444