Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1191g349kcal11.2g53.6g4.8g22.6g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g386g104kcal5g18.5g0.8g6.6g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1612g1693kcal129g225.7g32.2g161.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2593g908kcal25.9g176.3g13g36.3g
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11816g7467kcal351g966.4g242.4g455.8g
Valittu annoskoko5908g3733kcal175.5g483.2g121.2g227.9g
Annoskoko puolitettuna2954g1867kcal87.8g241.6g60.6g114g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167