Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria1803g4146kcal342.5g0g306.5g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1870g1216kcal29.9g280.5g1.9g26.2g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1127g462kcal15.8g91.3g3.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%1127g958kcal11.3g50.7g78.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g23g38kcal1.8g7.2g0.2g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11988g13640kcal802.6g859.4g781.8g52.4g
Valittu annoskoko5994g6820kcal401.3g429.7g390.9g26.2g
Annoskoko puolitettuna2997g3410kcal200.7g214.9g195.5g13.1g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625