Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maapähkinä 0.8g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal0.4g0.8g1g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.2g0.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g139kcal3.4g6.8g8.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474