Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 3.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g2.1g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g23kcal1.4g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.7g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g182kcal11.3g1.6g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071