Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g15kcal0.2g0.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.1g0.1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g121kcal1.6g1.6g12.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706