Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g2.4g1.9kcal0.5g0g0g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g1.4g4.8kcal0g0g0.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl1.2g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g31kcal1.6g0g2.6g0g
Valittu annoskoko6g16kcal0.8g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.4g0g0.7g0g
Arvot/100g100g244kcal12.5g0g20.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213