Allergisen lihamureke

Lisää kaurahiutaleet ja reiluviipale veteen, anna turvota 10 minuuttia.

Lisää raastettu sipuli, mausteet, ja jauheliha.

Paista 150-175 asteessa noin tunti.

Sopii ainakin maito- soija-ja muna-allergiselle.

Mausteita voi lisätä oman maun mukaan mitä pystyy käyttämään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Nina81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Reilu Pehmopalat kaura (1 kpl)0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g19kcal1.8g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.9g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.5g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g148kcal14.3g6.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118715