Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.5g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pasta, Pirkka Gnocchi1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g18kcal1.2g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.6g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g135kcal9.2g12.3g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519