Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Aprikoosihillo (Rainbow)0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g1.4g7.2kcal0.1g0.4g0.6g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g55kcal0.6g4.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko7g27kcal0.3g2.2g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g414kcal4.5g33.3g27.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151381