Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.2g1.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko7g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.5g9.1g1.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167