Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 4.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl1g3.3kcal0g0g0.3g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal0.6g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g8kcal0.3g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g122kcal4.3g2.9g8.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542