Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maapähkinä 0.9g5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g19kcal0.4g0.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko7g9kcal0.2g0.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g136kcal2.9g5.8g10.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474