Valkkarikastike kebabille

Sekoita kermaviili ja ranskankerma.

Mausta valkosipulijauheella, sitruunapippurilla, basilikalla yms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g30g37kcal1g1.2g3.2g0g
Kermaviili 10% (Lidl) (Naturis), annos 200g30g36kcal0.9g1.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g146kcal3.8g4.8g12.4g0g
Valittu annoskoko60g73kcal1.9g2.4g6.2g0g
Annoskoko puolitettuna30g37kcal1g1.2g3.1g0g
Arvot/100g100g122kcal3.2g4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165083