Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima8.3g31kcal2.4g0g2.4g0g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)17g43kcal1.6g7.9g0.5g1g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)22g22kcal4.4g0.6g0.2g0.1g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)6g10kcal0.4g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g217kcal17.8g18g8g2.6g
Valittu annoskoko60g108kcal8.9g9g4g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g54kcal4.5g4.5g2g0.7g
Arvot/100g100g180kcal14.8g15g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959