Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g31g62kcal6.3g0g4.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.5g4.1kcal0.2g0.7g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)7.8g13kcal0.2g0.3g1.2g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä3.9g6.9kcal0g0.2g0.7g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g2.3g3.9kcal0g1g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g191kcal14.2g6.2g12g0.2g
Valittu annoskoko61g95kcal7.1g3.1g6g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g48kcal3.6g1.6g3g0.1g
Arvot/100g100g158kcal11.7g5.1g9.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179555