Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 300g898kcal68.6g0g70g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g200g110kcal4g13g5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2185kcal148g34.8g164g0g
Valittu annoskoko600g1093kcal74g17.4g82g0g
Annoskoko puolitettuna300g546kcal37g8.7g41g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071