Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g2990g5233kcal568.1g0g328.9g3g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g2990g5083kcal230.2g155.5g388.7g83.7g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g20674kcal1597.2g314.2g1435.2g173.6g
Valittu annoskoko6080g10337kcal798.6g157.1g717.6g86.8g
Annoskoko puolitettuna3040g5169kcal399.3g78.6g358.8g43.4g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395