Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Maapähkinä 7.8g44kcal2g1g3.4g1.2g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.3g0.5kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g166kcal5.2g8.8g11.4g4.2g
Valittu annoskoko61g83kcal2.6g4.4g5.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna31g42kcal1.3g2.2g2.9g1.1g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.2g9.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474