Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g360g1152kcal3.6g280.8g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g360g3240kcal0g0g360g0g
Punajuuri 5400g2073kcal54g372.6g10.8g135g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g12929kcal115.2g1306.8g741.6g270g
Valittu annoskoko6120g6465kcal57.6g653.4g370.8g135g
Annoskoko puolitettuna3060g3232kcal28.8g326.7g185.4g67.5g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634