Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 438g120kcal4.4g18.4g1.3g8.3g
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.8g2.6g30.7g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g88g342kcal25.4g1.3g26.3g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1229g1519kcal63.2g44.6g116.6g16.6g
Valittu annoskoko614g759kcal31.6g22.3g58.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna307g380kcal15.8g11.2g29.2g4.2g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542