Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 4.7g11kcal0.8g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Pasta, Pirkka Gnocchi9g34kcal1.1g7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g170kcal12.4g15.8g6.2g1.4g
Valittu annoskoko63g85kcal6.2g7.9g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g42kcal3.1g4g1.6g0.4g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519