Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 31g94kcal7.1g0g7.3g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g21g12kcal0.4g1.4g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.9kcal0.1g0.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g228kcal15.2g3.8g17g0g
Valittu annoskoko63g114kcal7.6g1.9g8.5g0g
Annoskoko puolitettuna31g57kcal3.8g1g4.3g0g
Arvot/100g100g182kcal12.2g3g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071