Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka50g5.5kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g3.8g0.9kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g149kcal1.2g2g15.2g1.2g
Valittu annoskoko63g75kcal0.6g1g7.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g37kcal0.3g0.5g3.8g0.3g
Arvot/100g100g119kcal1g1.6g12.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706