Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.3g12kcal0.6g0.8g0.7g0.7g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.7g1kcal0.1g0.1g0g1.7g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g7g23kcal0.8g4.4g0.2g0.8g
Auringonkukansiemen 4.7g28kcal1.1g0.6g2.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g128kcal5.2g11.8g6.4g7g
Valittu annoskoko63g64kcal2.6g5.9g3.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna31g32kcal1.3g3g1.6g1.8g
Arvot/100g100g102kcal4.1g9.4g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502