Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g92g322kcal4.6g64.3g5.5g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g92g129kcal5.1g17.5g4.1g0g
Vispikerma Flora 20%92g202kcal2.8g4.6g18.4g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Mansikka 322g150kcal1.6g27g0.6g6.1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka23g8.7kcal0.2g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1659kcal28.6g240.4g57.2g12.2g
Valittu annoskoko625g830kcal14.3g120.2g28.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g415kcal7.2g60.1g14.3g3.1g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397