Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä381g1410kcal22.9g118.1g95.3g3.8g
Valio maustettu rahka, vanilja152g244kcal11.1g24.4g10.7g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g92g136kcal0.6g32.7g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3581kcal69.2g350.4g212g9.4g
Valittu annoskoko625g1790kcal34.6g175.2g106g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g895kcal17.3g87.6g53g2.4g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640