Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g239g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Sipuli (kuorittu)239g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Maapähkinä 80g453kcal20.4g10.5g34.3g12.6g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g24g215kcal0g0g23.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)24g4.8kcal0g1.6g0g0g
Hunaja 11g37kcal0.1g9g0g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.2g9kcal0.3g1.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1696kcal54g91g118.6g43.2g
Valittu annoskoko625g848kcal27g45.5g59.3g21.6g
Annoskoko puolitettuna313g424kcal13.5g22.8g29.7g10.8g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474