Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl82g279kcal11.5g45.9g5.5g9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl205g717kcal28.7g131.1g6.4g11.3g
Juusto Oltermanni 17%103g222kcal30.7g0g17.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen205g68kcal6.8g10g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g21g184kcal0g0g20.5g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2976kcal156.4g381.8g99.6g40.8g
Valittu annoskoko625g1488kcal78.2g190.9g49.8g20.4g
Annoskoko puolitettuna313g744kcal39.1g95.5g24.9g10.2g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.5g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374