Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 184g51kcal2.2g7.5g0.4g3.9g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g92g87kcal18.4g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 306g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.7g21kcal0.6g0.9g1.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Voi 6.1g44kcal0.1g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g423kcal43.4g19.8g15.4g9g
Valittu annoskoko625g211kcal21.7g9.9g7.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g106kcal10.9g5g3.9g2.3g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834