Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g307g538kcal58.4g0g33.8g0.3g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g307g523kcal23.7g16g40g8.6g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2125kcal164.2g32.4g147.6g17.8g
Valittu annoskoko625g1063kcal82.1g16.2g73.8g8.9g
Annoskoko puolitettuna313g531kcal41.1g8.1g36.9g4.5g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395