Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g238g190kcal45.2g0g2.4g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g136g476kcal2.7g4.1g48.9g0g
Emmental juustoraaste, lidl116g425kcal33.5g0g32.3g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g136g462kcal2.7g4.1g47.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3105kcal168.2g16.4g262.4g0g
Valittu annoskoko625g1553kcal84.1g8.2g131.2g0g
Annoskoko puolitettuna313g776kcal42.1g4.1g65.6g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213