Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 126g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kikherne (Gogreen), annos 100g171g179kcal13.6g23.9g3.4g17.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g274g96kcal2.7g18.7g1.4g3.8g
Rypsiöljy 7.4g66kcal0g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g790kcal37g102.6g25.6g48.2g
Valittu annoskoko625g395kcal18.5g51.3g12.8g24.1g
Annoskoko puolitettuna313g198kcal9.3g25.7g6.4g12.1g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167